2013/04/29

Indokok Randy Orton Heel Turn-je mellett

A legfőbb indok:
 Randy Orton az a tipikus heel karakter, mert ő egy könyörtelen harcos, aki megpróbál mindenkit a legjobban elintézni, de amíg face-ként szerepel, addig nem nagyon fog nagy szerepet kapni, mert a legnagyobb sikereit heel-ként érte el, nem pedig face-ként. A heel Randy másik jó tulajdonsága az volt, hogy inkább bunyózott, mint beszélt, és ez hozzájrult ahhoz, hogy agresszív stílusban bunyózhasson.

Mellékes indok(ok): 
A Punt Kick nevű mozdulatát azóta nem láthattuk, mióta komolyabb face turn-t vett, azóta nem láthattuk tőle ezt a mozdulatot ami nagy kár, hiszen McMahon-t is 9 hónapra taccsra vágta ezzel a mozdulattal (legallábis a story szerint). amikor a Legacy fejeként felhozta szinte main eventer-i szintre Cody Rhodes-ot és Ted DiBiase-t (2009-ben a Hell In A Cell-en még a DX ellen is megküzdöttek). A Legacy pedig az egyik legjobb heel csapat volt. Randy egyébként az Evolution tagja is volt HHH-val, Ric Fair-rel és Batista-val.

Röviden tömören Randy Orton egy vérbeli heel pankrtor, tehát ne face-kedjen. Egyébkén mostanában egyre többet hallani a heel turn-éről, és reméljük mihamarabb bekövetkezik.

Már rég írtam cikket, légyszi írjátok le kommentbe, hogy mi a véleményetek a cikkről.



Talán minden idők legszebb RKO-ja, amit CM Punk szenvedett el




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése