2013/04/26

Kik kerülhetnek fel az NXT-ből?!

A WWE fejlődési részlegéről az NXT-ből, mostantól egyre több pankrátor fog felkerülni a WWE main rosterébe. Ugyanis a WWE szeretné, hogy a fiatal tehetségek minél hamarabb debütálhassanak és érezzék, hogy milyen is a WWE színpadán állni.

Egyelőre az alábbi három pankrátor áll a legközelebb ahhoz, hogy láthassuk WWE adáson.

1. Bray Wyatt (Husky Harris)

Bray Wyatt abban különbözik a másik két társától, hogy ő már szerepelt Raw adáson, sőt már PPV gálán is, a Nexus tagjaként még Husky Harris néven. Bray egy technikás pankrátor aki viszonylag jól játssza a szerepét is bármilyen Gimmick-ről is van szó.

A fejlődési részleg
2.Kassius Ohno (Chris Hero)

Ohno-t az NXT előttről más független szervezetekből is ismerhetjük mint például a ROH. Ohno jelenleg az NXT-ben egy  heel karaktert alakít, leginkább a WWE-ben Cody Rhodes.hoz vagy Dolph Ziggler-hez tudnám hasonlítani.

3. Adrian Neville (PAC)

Talán a leghíresebb és a legnagyobb ígéretnek tartott pankrátor az NXT-ben akit már nagyon sokan szeretnének Raw adáson látni. PAC azaz Adrian Neville jelenleg az NXT Tag Team öveket birtokolja Oliver Grey.el. Pac egy elképesztően jó in-ringgel megáldott High-Flyer akinek nagy esélye van hatalmas sikereket elérni a későbbiekben a WWE-ben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése