2013/04/28

WWE 2K14 hírek


Mint tudjátok a 2K nagyon sok új dolgot és nagyon sok régi dolgot szeretne rakni a 2013 vége felé kijövő WWE 2K14-be. Egy amerikai újság összeszedte azokat a dolgokat amik osztatatlan sikert aratták anno a SmackDown vs. Raw szériákban, és arathatnak most is a WWE 2K14-ben.






Íme a lista:


 Ruthles Aggression Era: 
Ez a menüpont fogja helyettesíteni az Attidute Era-t. A sztori lényegében nem fog eltérni, a különbség csak annyi lesz, hogy a múlt évi Attitude Era-hoz képest, most 3-4 évvel előrébb vagyunk az időbe és itt most  nem Mankind vagy The Rock bőrébe bújhatunk hanem egy Rutless Aggression Era-ban lévő pankrátoréba mint például: Brock Lesnar vagy az American Badass gimmick-jét élő Undertaker.


GM Mode: 
Anno 2009-ben hatalmas felháborodást keltett az, hogy a SmackDown vs. Raw 2009-es játékból kimaradt a GM Mode. De most a 2K sokak örömére vissza akarja hozni ezt a fantasztikus menüpontot. Csak annyi változtatással hogy most már nem Jonathan Coachman, Teddy Long vagy Tommy Dreamer bőrébe bújunk hanem Brad Maddox, Vickie Guererro vagy Booker T-ként fejlesztgethetjük saját kis szervezetünket.

NXT Storyline:
 Visszatér az a nagyszerű menüpont is amit régen csak Season mode-nak neveztünk. A sztorija végül is ugyan az csak itt egy NXT-s fiatal egy évét követhetjük nyomon.




1 megjegyzés: