2013/08/29

3 meccs bejelentve a Night Of Champions-re!


Randy Orton (c) 
vs Daniel Bryan - WWE Championship
Vélemény: Nos, ez a meccs egyértelműen a Night Of Champions gála legjobban várt csatája lesz. Az új kedvenc Rnady Orton a magas jóképű bajnok akit segítenek a főnökök és elhalmozzák mindennel kontra Daniel Bryan az alacsony, ápolatlan "kecske" akinek túl kell jutnia az akadályokon amit Triple H és a csapata állít fel elé és akit sajnálnak és éltetnek a nézők. Ezt a "főnök kedvence" vs "lázadó" feud-ot már többször eljátszották, tehát nem hat újszerűen ez a dolog. Ott volt példaként az Edge vs Undertaker feud 2008-ból amikor Edge, Vickie Guerrero bizalmát élvezte és mivel Vickie a Smackdown GM-je volt akkoriban is, ez jóval segítette a Rated-R Superstar helyzetét, vagy mondhatnánk még az Attitude Era-ból a The Rock-Stone Cold feudot, de foglalkozzunk most inkább a jelennel. Itt van nekünk Daniel Bryan, aki tiszteletet követel, gyakorlatilag neki ugyanaz a szerepe mint a Cena elleni viszályban, azt kell szajkóznia, hogy ő hiába kicsi és hiába csúnya, ő bizony egy igazi pankrátor és nincs nála jobb a szervezetben, ha a pankráció technikai részét vagyis az in-ring-et nézzük akkor ez igaz is, hiszen Bryan-nél nincs technikásabb pankrátor jelenleg. (talán Punk) Lehet sokan nem fognak egyetérteni velem, de én úgy gondolom hogy egy feud nem mindig egyenlő eloszlásban oszlik szét a 2 ellenfél között, hanem van amikor túlnyomóan az egyik fél fele hajlik ez az egész. Én ezt most inkább Bryan felé érzem, szerintem ez a viszály inkább róla szól az ő csesztetéséről, az ő próbatételeiről mint sem arról hogy mennyire utálja egymást Orton és Bryan. Ebben az játszik szerepet, Triple H és a McMahon család teljesen beleavatkozott ebbe a párharcba azzal, hogy a Vipera mellé állt, így most nem 2 pankrátor csatájáról szól ez, hanem arról, hogy az egyik féllel milyen jó kiszúrni és szivatni, röviden ennyi lenne. Ettől a mérkőzéstől Randy Orton győzelmet várok, és szerintem ebben az évben már nem fogják elvenni az övet Orton-tól, hogy minél meghatározóbb legyen a HHH-nyomás és majd egy ígéretes lázadó a WM-en elveszi az övet a mi Ortonunk-tól.


Alberto Del Rio (c) vs Rob Van Dam w/Ricardo Rodriguez - WHC öv
Na, ez az a meccs amit a legkevésbé várok, az eddig bejelentett 3 közül. Ez a meccs számomra több sebből is vérzik. Először is nem értem, hogy hogyan válhatott 2x-es WWE bajnokká 2x-es WHC bajnokká Royal Rumble és MITB győztessé 2-3 év alatt egy olyan pankrátor aki mögött tucatjával állnak sorba a jobb és tehetségesebb pankrátorok. Számomra így, hogy Alberto Del Rio-nál van, a WHC öv nem olyan értékes mint amennyire 2-3 éve volt. Értem, hogy kell egy Mexikói is a népnek, na de emberek Rey meg Eddie sem kapott ám meg mindent, pedig ők sokkalta tehetségesebbek voltak mint Rio, és hogy a Part Time szerződéssel rendelkező Rob Van Dam-ot összehozzák egy ilyen alakkal, az engem mélyen lesújt. Ráadásul RVD mellé odarakják  Ricardo Rodriguez-t aki még csak véletlenül sem passzol RVD-hez de nem baj, eggyel több mexikói van képernyőn. Ezen a meccsen nem igazán tudok tippelni, mivel nem tudom, hogy meddig marad pontosan Van Dam. Ha innentől kezdve egészen a WM-ig marad, akkor zokszó nélkül azt mondom, hogy ő nyeri meg ezt a meccset hiszen egy akkora kaliberű pankrátort mint ő nem kaphat ki egy olyantól mint Del Rio de a WWE-ből már mindent kinézek. Magáról a feud-ról sem tudok sok jót elmondani, hiszen egy meccs akkor jó, ha még nem nagyon láttuk egymás ellen küzdeni a két ellenfelet, de így, hogy az SD-n egyből egymás ellen küldik őket egy több mint 10 perces küzdelemben, akkor kérdem én miért nézzem meg a NOC-on ha már úgyis láttam a nagy részét.

CM Punk vs Curtis Axel and Paul Heyman - Handicap meccs
Erről a meccsről a szűk véleményem az, hogy azonnal töröljék! Ugye egy PPV azért PPV mert különleges, és mert olyat látsz ott, amit a Raw adásokon nem, és ezt a WWE egyre jobban kezdi lerontani. Nézzük csak meg Elimination Chamber - 1 EC meccs, Hell In A Cell - 1 HIAC meccs és most itt van a Night Of Champions ami arról híres, hogy itt minden öv megvédésre kerül, és most itt van ez a meccs, és még a NOC értékét is elrontják ezzel. Tudom nem az IC öv a legfontosabb de magát a hagyományt az alapjaiban teszik tönkre azzal ha akár csak 1 övet nem védenek meg. Na, de ha már magával a meccsel kell foglalkozni akkor azt mondom, hogy élvezettel nézem, hiszen Axel és Punk két remek képességű pankrátor összecsapását nézhetem, valószínűleg Heyman csak epizódszerepet kap majd a harcban, és a meccsen nagyrészt Punk és Axel fog küzdeni, na de ki ne akarná látni, ahogy CM Punk a nagy kedvenc elveri az idegesítő menedzser Heyman-t aki ráadásul be is csapta egykori védencét. Már csak ezért is közönségcsalogató ez a meccs, amin én Punk győzelmet várok hiszen a feud-ban a Heyman-Axel páros ovolta dominánsabb (eddig) és egy PPV vereség után nem hiszem, hogy megint vesztesként állítják be Punk-ot aki ezzel a győzelemmel túllépne Heyman-en és mást venne célba. (mondjuk a WHC övet ami RVD birtokában van) Na de hiába lenne élvezetes ez a meccs, elrontaná vele az egész Night Of Champions-t.

Hűha, ez elég hosszúra sikeredett, de úgy érzem mindent kiírtam magamból, tisztában vagyok vele, hogy sokan nem fognak egyetérteni a nézeteimmel (főleg a Del Rios-s részével) de szeretném ha a hozzászólásaitokkal kifejeznétek, hogy ti hogy látjátok a dolgokat, vagy hogy egyetértetek -e velem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése