2013/05/08

MVP visszatérésének pozitív okai (mind a WWE-nek, mind MVP-nek)

MVP 2002-ben debütált a WWE-nél, és azóta nem sok mindent ért el (1x WWE Tag Team Champion Matt Hardy-val, és 2x US bajnok). Sok jó meccsben vett részt (egy korábbi interjújában azt mondta, hogy a Chris Benoit elleni meccse a Wrestlemania 23-on, és a Ric Flair elleni meccse a 2008-as Royal Rumble-ön), és voltak vicces pillanatai is (mint a Matt Hardy elleni Pizza eating meccse a No Way Out-on, vagy a szintén Matt Hardy elleni Beer Drinking Contest-je). Ő a legtovábbi ideig uralkodó US Champion (2007-ben és 2008-ban), és még sorolhatnám a sort. De rátérek a lényegre.

Előnyök a WWE-nek

Ha visszatér, visszakapják az egyik legjobb mid-carderüket, de sajna ezzel nem oldódnak meg a gondok, mert a sok fiatal tehetség (és MVP már nem mondható fiatalnak a maga 39 évével, sőt, idén tölti be a 40-et) ugyanúgy csak jobberkedni fognak, és nem kapnak nagy lehetőséget. De ha megnézitek a régebbi meccseit, akkor láthatjátok, hogy hatalmas ovációt kapott a közönségtől, és ez azt is jelentheti, hogy több embert vinne a tv elé, ami szintén azt jelenti, hogy McMahon pénztárcája jár jól.

Előnyök MVP-nek

Esélyt kaphat rá, hogy egy nagyobb öv közelébe kerülne (pl: a WHC öv közelébe), és azzal kikerülne az US öv árnyékéból. Szerintem remek main-eventer-t lehetne belőle faragni, mert jó képességú, és a mikrofonnal is jól bánik. Nem mellesleg rengeteg Money In The Bank meccsen is részt vett (csak úgy mint Shelton Benjamin), és nem tudott nyerni. Remélem visszatér, és kap egy nagy lehetőséget.

Remélem mi hamarabb visszatér, és egy kicsit feldobja a show-t (nem úgy The Rock, aki engem inkább lehervasztott), mert egy ilyen karakterre is szükség van a WWE-nél (bár mondjuk Big E Langston-ból is lehetne csinálni egy hasonló karakter-t csinálni, bár ő nem annyira mozgékony, és a mikrofonnal se bánik oylan jól). Remélem tetszett a cikk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése